Kasvupolut valmentaa johtamaan liiketoimintaa

triangle

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy:n toiminnan tarkoitus on kasvuhakuisten pk-yritysten myynnin, tuottavuuden ja kilpailukyvyn parantaminen. Asiakkaidemme onnistuminen on tärkein arvomme. Kasvupolut-konsernilla on alueyhtiöt Oulussa, Tampereella sekä PK seudulla. Toimintaa on myös Ruotsissa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli 2,2 miljoonaa euroa ja yrityksen palveluksessa on 30 ammattilaista. Klikkaamalla kirjaa saat ladattua Kasvupolkujen yritysesittelyn pdf- muodossa.

Toimintamme ydin

Toimintamme perustuu asiakasyrityksen tilanteen analyysiin Kasvupaja-prosessin avulla. Kehitystyössä lähdemme liikkeelle liiketoiminnan perusteista kuten liikeideasta, strategiasta, myynnistä, tuotannosta, talousohjauksesta sekä johtamisesta. Kehittämisohjelmamme ovat aina yksilöllisiä valmennuksia. Yrityksemme tärkein arvo on asiakkaan onnistuminen.

Valmennamme yritysten johtoryhmissä ja hallituksissa tai olemme mukana operatiivisissa prosesseissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Asiakkaalle osoitetaan päävalmentaja, joka resursoi tarvittaessa muuta Kasvupolkujen asiantuntijaverkostoa asiakasyrityksen parhaaksi.

Ota yhteyttä

Ota askel kohti kasvua

Kasvupaja on Kasvupolkujen palvelu, jonka avulla kartoitetaan yrityksen kasvun esteet ja mahdollisuudet.
Lopputuloksena syntyy räätälöity ja tavoitteellinen liiketoiminnan kehittämissuunitelma.

Siirry Kasvupajaan

Istahda hetkeksi

Kasvupolkujen suositut seminaarit ja webinaarit ovat loistavia tilaisuuksia lisätä tietoa, kartuttaa osaamista ja verkostoitua muiden osallistujien kanssa. Käytännössä testatuilla neuvoilla ja ohjeilla lisäät nopeasti uusia taitoja esim. myyntiin, johtamiseen ja talouden hallintaan.

Strategia & hallitus

Seminaarit & webinaarit

Johtoryhmä & johtaminen

Seminaarit & webinaarit

Myynti & markkinointi

Seminaarit & webinaarit

Seuraava tapahtuma:
Kannattavan Kasvun Porrastreenit – OULU

05.09.2024

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tilaa uutiskirjeemme!
Saat tiedon uusista seminaareista ja maksuttomista, ladattavista oppaista.