Myyntiseminaari 6.10.2023 – Lasse Grönroos

Kontaktointi ja miten saan laadukkaita tapaamisia enemmän sekä nopeammin? Miten rakennan luottamuksen ja kartoitan asiakkaan tarpeen?

Miten ratkaisen asiakkaan haasteen ja klousaan kaupan? Miten saan tehtyä lisämyyntiä ja asiakas suosittelee minua myös muille?

Tämä aina ajankohtainen valmennus sopii aloittelevasta myyjästä kokeneeseen myynnin ammattilaiseen. Tule ja opi mihin asioihin sinun kannattaa käyttää eniten aikaa myyntitapaamisessa. Täältä saat myös päivitettyjä vinkkejä, miten saat tehokkaasti kauppaa haastavassakin markkinatilanteessa!

SEMINAARIPÄIVÄN OHJELMA

Klo 8.30
Aamukahvi

Klo 9.00
Seminaarin avaus
Myynnin portaat seminaarissa käymme myynnin perusteemat läpi. Miten myyntiprosessi etenee ja miten johdamme asiakasta ensikohtaamisesta kaupan päätökseen sekä lisämyyntiin. Seminaarissa esimerkkejä niin B2C kuin B2B myynnistä.

Klo 12.00 – Tilaisuus päättyy

KOULUTTAJA
Lasse Grönroos – Tulevaisuuden kasvupolut oy:n myynti- ja kasvuvalmentaja

HINTA
299 €/hlö + alv 24 % sis. lipun, aamupalan ja välikahvit

ERIKOISETUNA: Jokainen seminaariosallistuja saa veloituksetta Minda-myyntiprofiili analyysin (arvo 180€ alv0%). Mindaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessaa www.minda.fi. Analyysi kannattaa tehdä ennen seminaaria sillä seminaarissa käsitellään asiakaskohtaamista myös myyjäprofiilin näkökulmasta.

Seminaariin on mahdollista osallistua myös striimin välityksellä.

LISÄTIETOJA
lasse.grönroos@kasvupolut.fi / 050 369 0015
Ilmoittaudu mukaan heti – paikkoja rajoitetusti!

Lasse Grönroos – Tulevaisuuden kasvupolut oy:n myynti- ja kasvuvalmentaja

Lassella on pitkä yrittäjätausta kaupan alalta ja vahva myynnin ja myynnin johtamisen kokemus niin B2C kuin B2B myynnistäkin. Hän on sertifioitu Peili-käyttäytymistyylivalmentaja. Lassen intohimona on vuorovaikutustaidot sekä ymmärrys miten erilaiset ihmistyypit toimivat eri tilanteissa ja miksi.

 

Palaa takaisin