Samuli Vanhala

Minulla on yli 25 vuoden kokemus partneri yrittäjyydestä, yrittäjyydestä, toimitusjohtajan tehtävästä, hallitus- ja johtoryhmätyöskentelystä. Laaja-alainen kokemus eri toimialojen pk-yhtiöissä kotimaassa ja kansainvälisillä markkinoilla antavat vahvan osaamisen ja kyvykkyyden toimia liikkeenjohdon konsultoinnissa kasvuvalmentajana ja johdon mentoroinnissa.

Intohimonani on kasvuyrittäjyys sekä skaalautuvien liiketoimintojen kehittäminen.  Tavoitteenani on synnyttää arvoa asiakkaillemme.  Toimiva johtaminen, strateginen myynti, markkinointi ja kansainvälinen B2C tuote- ja B2B-liiketoiminnan kehittäminen on ollut osa työhistoriaani. Toimin nyt useiden yritysten hallitusneuvonannossa, jossa pääpaino myynnin, markkinoinnin ja kanava strategioiden kehittämisessä, johtamisjärjestelmien kehittämisessä, strategisen suunnittelun ja muutoksenhallinnan aloilta. Tunnen laajasti ihmisiä ja osaan verkottaa ihmisiä. Olen tehnyt liiketoimintaa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Olen saanut olla mukana useissa yritysjärjestelyissä ja neuvonanto liiketoiminnassa.

Olen kouluttautunut sertifioiduksi hallituksen neuvonantajaksi (HHJ PJ). Koulutukseni on MBA

Valmennan pk-yrityksiä kokonaisvaltaisen kehittämisen näkökulmasta. Usein se tarkoittaa panostamista strategiaan, myyntiin, johtamiseen, talouteen sekä rahoitukseen. Omien asiakasyritysteni koko vaihtelee 5-150 henkilöä työllistäviin organisaatioihin. Eri kasvun portailla olevien yritysten erilaiset haasteet tekevät työstäni mielenkiintoisen. Mottoni on: Asiakkaan onnistuminen.  Valmennuksen perustana on oltava kannattavan kasvun ja asiakastyytyväisyyden lisääminen asiakkaissa. Ilman positiivista intoa ja energiaa harvoin syntyy tuloksia, pyrin aina lisäämään sitä.

Vahvuus ja intohimoalueet:

  • Hallitustyöskentely
  • Johtoryhmätyöskentely
  • Strategiatyöskentely (arvon luonti)
  • Ydintiimin rakentaminen
  • Asiakashankinnan ja myynnin kehittäminen
  • Rahoitus (investoinnit, käyttöpääoma, sukupolvenvaihdokset, yritysjärjestelyt )
  • Kannattava kasvu
  • Positiivisen energian antaminen organisaatioille

Olen sosiaalinen ihminen ja haluan verkostoitua erilaisten ihmisten kanssa. Koen että minulla on sen vuoksi hyvin laajat verkostot. Elämä on elinikäistä oppimista. Olen perheenisä ja nyt jo isoisäkin. Vietän vapaa-aikaani perheeni kesken mökkeillen ja harrastaen eri liikkumismuotoja.

 

Palaa takaisin