Marko Heinonen

Olen koulutukseltani LVI-insinööri, mutta jo opiskeluaikana myyntityö veti minua voimakkaasti puoleensa. Nyt minulla on vajaa 10 vuoden kokemus aktiivimyynnistä ja myyjien sekä myyntijohtajien kouluttamisesta.

Myyntivalmennuksissa fokukseni on innostaa myyntiorganisaatiot ja välittää energiaa koko porukalle. Tärkeintä on sytyttää yritys- ja myyntijohto. Sieltä energia ja into jalkautuvat koko myyntiorganisaatioon. Valmennus perustuu luottamukseen, minkä rakentaminen lähtee aidosta tutustumisesta asiakkaaseen. Luottamuksellisessa suhteessa on helppo tehdä isojakin asioita. Päivittäin minua innostaa se, kun näen porukan syttyvän myyntityöhön. Parasta on, kun näkee, miten onnistumisia alkaa tulla ja miten ne ruokkivat myyntiorganisaatioita kohti uusia tavoitteita.

Työni on todella sosiaalista ja teen sen täysillä. Ajattelen, että tulokset näkyvät taululla silloin, kun laittaa kaikki peliin. Työn vastapainoksi tarvitsen laadukasta vapaa-aikaa ja lataudun luonnon rauhassa yksin kalastamalla viikonlopun aikana, jotta viikon jaksaa taas painaa

 

Palaa takaisin