Johanna Kiviranta

Taustassani yhdistyvät niin yksityis- ja julkispuolen kuin kotimainen ja kansainvälinen osaaminen. Ulkomailla olen työskennellyt ulkoministeriön edustustoissa New Yorkissa (USA) ja Nur-Sultanissa (Kazakstan), ja Suomessa työhistoriaani kuuluvat muutoskonsultoinnin ja myynnin johdon tehtävät.

Kasvuvalmentajana mielenkiintoni kohdistuu etenkin toimeenpanoon ja siihen, miten suunnitelmista tehdään totta arjessa joka päivä. Suunnitelma on hyvä vain niin kauan, kun se oikeasti ohjaa toimintaa. Asiakastyössä olenkin tavoiteorientoitunut ja johdonmukainen, ja asiakkaan menestys on minulle ensisijaisen tärkeää. Liiketoiminnan osa-alueista vahvuuksiini kuuluvat myynti ja johtaminen.

Vahvuus- ja intohimoalueet:

  • Muutosviestintä
  • Organisaation kulttuurin rakentaminen
  • Tiimin rakentaminen

Äidinkeleni on suoma ja tulen toimeen hyvin ruotsin, englannin ja venäjän kielillä.

Toimialakokemusta minulla löytyy energiateollisuuden, kauppan, IT:n ja prosessiteollisuuden sektoreilta.

Koulutukseltani olen hallintotieteen maisteri Tampereen yliopistosta, ja tällä hetkellä suoritan työn ohessa laskentatoimen tutkintoa Aalto-yliopistossa. Vapaa-aikani kuluu paljon luonnossa liikkuessa koirieni ja puolisoni kanssa – harrastuksiini kuuluvat lenkkeilyn lisäksi metsästys, marjastus, sienestys ja vaeltaminen.

 

Palaa takaisin