Henna Laho

”Suurin intohimoni on auttaa yksilöitä ja yrityksiä kasvamaan ja voimaan hyvin. Aito itsetuntemus on avain hedelmälliseen vuorovaikutukseen, joka mahdollistaa sekä yksilön että yrityksen kasvun. Itsetuntemus poistaa monia kiviä tavoitteiden saavuttamisen tieltä. Yksilöiden erilaisuudesta rakentuu vahvuus, jonka varaan yrityksen kasvua on hyvä rakentaa.

Yksilö pääsee kukoistamaan yrityksessä, jossa hänen osaamistaan arvostetaan ja kehittymistä tuetaan. Vastavuoroisesti yritys kasvaa ja kehittyy näiden hyvinvoivien tulostentekijöiden käsissä, missä uudistuminen ja kehittyminen ovat jatkuvaa yhteistä matkaa. Valmennuksistani ovat hyötyneet monien alojen yrittäjät, johtajat, esimiehet ja myyntitiimit.

Haluan välittää asiakkailleni energiaa ja siksi latautuminen on myös tärkeää. Hyvinvointiani tukevat riittävä lepo, aika perheen kanssa sekä urheilu. Löydän uusia kasvun siemeniä, kun vaihdan kokemuksia valmentajien kanssa ja kuuntelen hyviä kirjoja ja luentoja. Myös juoksulenkit luonnon rauhassa antavat mukavasti tilaa uusille ajatuksille.

Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi itsetuntemuksen ja kasvun polulle!

 

Palaa takaisin