Heikki Kärki

Olen yrittäjä-, toimitusjohtaja- ja HR-taustainen liiketoimintojen ja ihmisten kehittäjä, joka on tehnyt ja kokenut matkan pienestä yrityksestä tulosta tekeväksi keskisuureksi yritykseksi aina yrityksen myyntiin saakka. Tunnen myös kahden mikroyrityksen vaiheet, joista toisen kasvussa olen edelleen vahvasti mukana. Lisäksi omaan kokemusta hyvinkin erilaisista työyhteisöistä ja tehtävistä eri aloilta (IT, ICT, LVISA, Turva, Rakentaminen, Palveluala).

Vahvuus ja intohimoalueet:

  • Yrityksen kokonaisvaltainen johtaminen, strategia ja tavoitteet sekä näiden toteuttamisen vaatimukset ja taito.
  • Johtamisen ja esihenkilötyön parantaminen erityisesti business coachingin ja valmentavan johtamisen keinoin.
  • Ihmisten ja tiimien kyvykkyyksien, yhteistyön ja ilmapiirin kehittäminen. Yrityskulttuuri. Rekrytointi.

Tiedän kokemuksesta, että toimarin ja yrittäjän päivät ovat usein täysiä, yksinäisiäkin ja operatiivista tekemistä riittää. Yrityksen menestymisen kannalta on kuitenkin välttämätöntä katsoa isoa kuvaa ja suunnitella boxin ulkopuolelta. Eli pysähtyä miettimään mitä olemme ja mitä haluamme olla sekä erityisesti luoda suunta ja tavoitteet. Olen itse yrittäjänä ja myös asiakasyrityksissä nähnyt, että osaava ja kokenut kumppani on tähän monesti paras ratkaisu tuomaan buustia ja auttamaan yritystä seuraavalle portaalle.

Omassa tekemisessäni pidän riman korkealla, saaden asiat ja tavoitteet toteutumaan. Olen mutkaton ja helposti lähestyttävä. Nautin yhdessä tekemisestä, oivaltamisista ja luovien ratkaisujen ideoinneista. Tarkemmat tiedot minusta löydät LinkedInistä

 

Palaa takaisin