Nimitysuutisia 12.8.2020

NIMITYSUUTISIA 12.8.2020
Liiketoiminnan kehittäminen kiinnostaa nyt pk-yrityksiä

Poikkeustilanne toimintaympäristössä on lisännyt yritysten tarvetta kehittää liiketoimintaa ja löytää ulkopuolisen valmennuksen avulla uudenlaisia ratkaisuja yrityksen kannattavan kasvun rakentamiseen. Pohjois-Suomen suurin pk-yritysten valmennusyhtiö Tulevaisuuden Kasvupolut Oy vastaa tarpeeseen laajentamalla osaajiensa joukkoa pääkaupunkiseudulla.

Konsernin hallitukseen on valittu helsinkiläinen kauppatieteiden tohtori Kristiina Meltovaara, joka on kokenut taloushallinnon ja liiketoiminnan johtaja sekä koulutusorganisaation kehittäjä. Kasvupolut-konsernin varatoimitusjohtajana on aloittanut kesän aikana espoolainen DI, MBA Tom Sundell, jolla on yli 15 vuoden laaja kokemus asiantuntijaorganisaation ja kasvuyritysten johtamisesta, strategiatyöstä ja strategian toimeenpanosta.

Hallituksen puheenjohtaja Annukka Lanton mukaan on tärkeää saada Kasvupolkujen hallitukseen ja johtoon vahvistusta Etelä-Suomesta. ”Visiomme on olla valtakunnallisesti merkittävä toimija. Tämä onnistuu vain panostamalla yrityksen osaamispääomaan. On asiakkaidemme etu, että hallituksemme monipuolistuu.”

Kasvupolkujen Oulun alueyhtiön toimitusjohtajaksi on valittu MBA Samuli Vanhala. Samulilla on laaja-alaista kokemusta toimitusjohtajatyöstä ja hallitustyöstä sekä yrittäjänä että muiden omistamissa kasvuyrityksissä. Viimeiset kaksi vuotta Samuli on toiminut Kasvuvalmentajana Tulevaisuuden Kasvupolut Oy:ssä. ”Saamme Samulista näkemyksellisen, motivoituneen ja empaattisen johtajan, hallituksen puheenjohtaja Lantto toteaa.

Kasvupolkujen kasvuvalmentajien määrä on myös lisääntynyt. ”Valmennamme yrityksiä johtamaan liiketoimintaa. Erityisesti myynnin, tuottavuuden ja kilpailukyvyn teemat ovat tärkeitä asiakkaillemme. Valmennukselle on selvästi erityinen kysyntä nyt, kun toimintaympäristö on haastavampi”, kertoo konsernin toimitusjohtaja Antti Karjula.

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy:n liikevaihto vuonna 2019 oli 1,8 miljoonaa euroa. Konsernilla on alueyhtiöt Oulussa ja Vantaalla, lisää alueyhtiöitä perustetaan syksyllä ja vuoden 2021 aikana. ”Asiakkaidemme onnistuminen on tärkein arvomme, ja on tärkeää saada toimia lähellä asiakkaitamme Pohjois-Suomen lisäksi myös pääkaupunkiseudulla”, Kasvupolut Vantaan toimitusjohtaja Jari Järnstedt toteaa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Antti Karjula, 040 834 0809, antti.karjula@kasvupolut.fi

Hallituksen puheenjohtaja Annukka Lantto, 0400 381 616, annukka@annukkalantto.fi

 

 

Palaa takaisin