Annukka Lantto Tulevaisuuden Kasvupolkujen hallituksen puheenjohtajaksi

TIEDOTE 24.4.2019

Annukka Lantto Tulevaisuuden Kasvupolkujen hallituksen puheenjohtajaksi

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy:n yhtiökokous on 12.4.2019 päättänyt uudistuksista hallituksen kokoonpanossa. Hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin eilen 23.4.2019. Uuden hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Annukka Lantto. Hallituksen jäseninä toimivat Kyösti Karjula, Esa Kurkela, Asko Myllymäki ja Jyrki Niinikoski. Myös yhtiön toimitusjohtaja Antti Karjula osallistuu hallituksen kokouksiin.

”Annukka Lanton kokemus hallitustyöstä pienissä, keskisuurissa sekä suurissa yrityksissä tuo hallituksen työskentelyyn uutta vahvaa osaamista. Uuden hallituksen lähiaikojen tärkein tehtävä on tukea operatiivista johtoa juuri luodun strategian toteuttamistyössä”, väistyvä hallituksen puheenjohtaja Jyrki Niinikoski kertoo. ”Kasvupolkujen hallituksessa on valtava määrä kokemusta ja näkemystä liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. On ilo päästä johtamaan tällaista hallitusta. Minua innostaa Tulevaisuuden Kasvupolut Oy:n käytännönläheinen ja tuloksellinen tapa luotsata pk-yrityksiä kannattavan kasvun uralle. Voimme toiminnallamme myös edistää yrittäjyyttä Suomessa, mikä on minulle tärkeä arvo”, Annukka Lantto toteaa. Hallitustehtävien lisäksi Annukalla on 30 vuoden kokemus perheyrittäjyydestä ja yli 15 vuoden kokemus liiketoiminnan johtamisesta Antell-konsernissa.

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy:n hallituksessa pitkään vaikuttanut Pentti Pajulampi väistyy tehtävästään. ”Hallitus kiittää lämpimästi Penttiä hänen tärkeästä panoksestaan yhtiön kehittämisessä”, Annukka Lantto päättää.

Lisätietoja:

– Toimitusjohtaja Antti Karjula, p. 040 834 0809, antti.karjula@kasvupolut.fi

– Hallituksen puheenjohtaja Annukka Lantto, p. 0400 381616, annukka@annukkalantto.fi

www.kasvupolut.fi

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy on johtava pk -yritysten kokonaisvaltainen valmennusyhtiö Suomessa. Kasvupolkujen missio on tunnistaa asiakasyritysten kehitysesteet ja- mahdollisuudet sekä luotsata yhtiöt kannattavaan kasvuun pitkäjänteisesti. Tuloksellinen yhteistyö asiakasyrityksen ja Kasvupolkujen kanssa alkaa Kasvupaja- prosessilla, jonka lopputuotoksena syntyy yritykselle räätälöity kannattavaan kasvuun tähtäävä kehittämisohjelma ja valmennuskokonaisuus. Kaiken toiminnan perustana on Kasvupolkujen tärkein arvo: asiakkaan onnistuminen. Kasvupajan lisäksi palveluihin kuuluu myös muita yrityskohtaisia valmennusohjelmia, myynnin aktivointipäiviä ja -tapahtumia, julkisia ja yrityskohtaisia teemakoulutuksia sekä seminaareja.

 

 

Palaa takaisin