Myyntikoulutus 27.8.2021 “Myynnin osaamisella lisää kauppoja; osa I Ideamyyynti

Myynnin osaamisella lisää kauppoja
Osa 1. Ideamyynti

 

Perjantaina 27.8.2021 klo 8.30–15.30 Tampere-talon Sorsapuisto -salissa.

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy järjestää nyt  ajankohtaisen  myyntikoulutuksen Tampereella. Päivän teemana on Ideamyynti – miten myyn ideaa? 

Kouluttajana on yksi maailman johtavista myyntivalmentajista Kenneth Österberg. Tämä myyntiseminaari on myös Kennethin jäähyväisseminaari eli Kennen ura myyntivalmentaja huipentuu 27.8.2021 Tampereella. Ilmoittaudu mukaan ja näe ja kuule Kenneth viimeisen kerran livenä!

Ota myyntityöhön uudet menetelmät ja välineet hyötykäyttöön. Tee henkilöstöstäsi huippumyyjiä tai jalosta omaa myyntiesiintymistäsi. Saat koulutuksesta heti käyttöön konkreettisia keinoja sekä varmuutta asiakasrajapinnan hallintaan ja kaupan tekemiseen sekä myynnin lisäämiseen yrityksissä. Nyt on oikea hetki ottaa oma markkinaosuutesi tehokkaalla myyntiosaamisella!

 

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille yrityksen työntekijöille ja yrittäjille, jotka ovat asiakaspinnassa suoraan tai välillisesti. Koulutus sopii niin yrittäjille, ammattimyyntimiehille, myymälämyyjille kuin asiakaspalveluunkin.

 

Kouluttajat

Kouluttajana toimii Tulevaisuuden Kasvupolkujen partneri, Kenneth Österberg, jolla on yli 30 vuoden kokemus käytännön myyntityöstä ja myyntivalmennuksista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tule hakemaan vinkkejä ja virikkeitä, joita on testattu ja sovellettu menestyksellisesti ennen tätä tilaisuutta jo yli 35 000 myyjässä pohjoismaissa. Koulutuspäivästä saat konkreettista hyötyä myyntityöhön.

 

Hinta

445 eur/hlö + alv 24 % Sisältää materiaalin ja tarjoilun.
PPY:n jäsenille 395 € + alv 24%.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) 2 hlöä tai enemmän 395 eur/hlö + alv 24 %. Kysy myös pakettitarjousta!

Lataa myyntiseminaarin esite>>

 

Palaa takaisin