Kasvun Porrastreenit LIVE

Ella Salmela, Jari Moisio ja Arto Kosonen Kasvun Porrastreeneissä

KASVUN PORRASTREENIT TAMPEREELLA 31.3.2023 SEKÄ VERKOSSA

Kasvun Porrastreenit -aamiaistilaisuudessa kasvuvalmentajat Jari Moisio ja Arto Kosonen yhdessä Crazy Town Oy:n toimitusjohtaja Ella Salmelan kanssa ottavat Tampereella Crazy Townin lavan haltuun ja kertovat miten rakentaa kannattavaa kasvua niin myynnin kuin talouden näkökulmista. Tehdään asioista helpompia hallita.

Kasvun polku on tarina. Miten Crazy Town Oy on tullut tähän hetkeen? Miten Social Selling on auttanut sitä kasvun polulla?

Myynti on kasvuyrityksen toiminnan tae. Miksi asiakas ostaa yrityksen tuotteita ja palveluita? Miten erottautua kilpailijoista? Paneudutaan asiakaslähtöiseen myyntiin sekä miten kehittää kasvuyrityksen myyntitoimintoja tukemaan kasvun hallittavuutta ja tuottavuutta.

Talous on kasvuhaluisen yrityksen tukiranka. Miten hallita taloutta? Miten varmistaa, että yritystoiminta on hallitusti kasvu-uralla? Käydään läpi yrityksen tunnuslukuja ja mistä ne syntyvät. Lisäksi käydään läpi tarkemmin operatiivisen toiminnan ykkösnyrkki – kassavirtalaskelma.

OHJELMA

Aamiainen katettuna klo 8.30 alkaen

Tilaisuuden avaus, Ella Salmela, toimitusjohtaja, Crazy Town Oy

  • Crazy Town Oy:n kasvun polku
  • Social Selling osana kasvutarinaa

Myynti hallitun kasvun veturina, Jari Moisio, kasvuvalmentaja, Tulevaisuuden Kasvupolut Oy

  • Myynnin portaat – suunnitelmallista ja tuloksellista kasvua
  • Myynnin kehittäminen on muutamin kuin hyperaktiivisuutta

Kasvuyrityksen talouden tunnusluvut ja välineet, Arto Kosonen, kasvuvalmentaja, Tulevaisuuden Kasvupolut Oy

  • Yrityksen tärkeimmät tunnusluvut ja mistä ne syntyvät?
  • Tilillä on rahaa, mutta onko varaa? Kassan hallinta on kaiken A ja O

ILMOITTAUTUMINEN

Rekisteröidy tästä maksuttomaan Crazy Townin aamiaistilaisuuteen viimeistään 27.3.2023. Näin olet mukana kuulemassa päivän polttavia vinkkejä oman yrityksesi johtamiseen.

Jos et ehdi paikalle, mutta asia kiinnostaa voit myös osallistua etänä. Tilaisuus lähetetään livenä joten varaa striimiin lippusi ja saat lähetyksen linkin sähköpostiisi.

 

Palaa takaisin