FinDoor Oy

Tauno Jaara, FinDoor Oy:

“Tulokset puhuvat puolestaan”

FinDoorin toimitusjohtaja Tauno Jaara kertoo, että Kasvupolkujen rooli yrityksen kasvussa on ollut ratkaiseva. ”Yhteistyön aloittamista seuraavana vuonna kannattava kasvu lähti voimakkaaseen nousuun. Siitä lähtien liikevaihto on kasvanut kannattavasti vähintään 60% joka vuosi.”

”Yhteistyön alussa suhtauduimme Kasvupolkujen kehittämisajatuksiin varsin epäilevästi, mutta melko pian aloimme vakuuttua heidän kokonaisvaltaisesta otteestaan. Heti alussa löimme pöytään kovat tavoitteet, joiden saavuttamiseksi rakensimme selkeät konseptit kuhunkin liiketoimintaprosessiin.”

Taitto- ja karmiovia valmistava FinDoor kokee saaneensa Kasvupoluilta nimenomaan ammattimaisuutta sekä systemaattisuutta kokonaisvaltaisen liiketoiminnan kehittämiseen ja kannattavan kasvun rakentamiseen. ”Tulokset puhuvat nyt puolestaan”, Tauno Jaara tiivistää.

”Kasvupolut on ollut meille kuin isoveli, joka on neuvonut pikkuveljeä. Olemme saaneet heiltä valtavasti arvoa. Olemme onnekkaita, että aloitimme aikanaan yhteistyön Kasvupolkujen kanssa. Suosittelen Kasvupolkujen asiantuntemusta kaikille niille yrityksille, joilla on halu kasvaa, mutta keinot liiketoiminnan kehittämiseen hakusessa.”

LATAA KASVUPOLKUJEN MAKSUTTOMAT PIKAOPPAAT TÄÄLTÄ >>>

 

Palaa takaisin