MAKSUTON WEBINAARI ti 20.4. klo 10-11: “Digitaalisen markkinoinnin ja myynnin johtaminen”

Maksuton webinaari ti 20.4. klo 10-11: Digitaalisen markkinoinnin ja myynnin johtaminen 
Webinaarissa asiantuntijana Mika Niemi
Digitaalinen liiketoiminta ei ole odottelua, vaan kaupan iskemistä 24/7. Kaikki lähtee tuote- ja/tai palveluvalikoimasta ja sen aktiivisesta johtamisesta, hinnoittelusta, esillepanosta, ostopolun aidosta ymmärtämisestä sekä jatkuvasta reagoinnista. Opetellaan digitaalisen kaupan 4K-kaava (kävijät x konversio x keskiostos x kate) sekä käydään läpi tärkeimmät asiakashankinnan kanavat: hakukoneet, sosiaalinen media, vaikuttajamarkkinointi sekä sähköpostimarkkinointi.
Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin alla olevalla lomakkeella  ja varaa paikkasi heti!
Toteutus Zoomilla etänä.
Mika Niemi on digitaalisen kaupan hallitusammattilainen, kouluttaja ja konsultti.

Niemen tausta on verkkokauppaliiketoimintaa harjoittavasta Edututor Oy:n osakkaana ja toimitusjohtajana toiminnasta vuosina 2014-2019. Yritys kasvoi toimimaan viidessä maassa kahdellatoista verkkokaupalla (Grillikauppa.com ym) ja mm. Financial Times nimesi yrityksen vuonna 2018 FT1000: Worlds Fastest Growing Companies -listalle. Yritys myytiin vuonna 2018 osaksi pohjoismaista Bygghemma Group pörssikonsernia (mm. Netrauta, Taloon.com, Kodin1), jossa Niemi toimi Suomen johtoryhmän jäsenenä. Vuosina 2016-2019 Niemi edusti digitaalista kauppaa Kaupan Liiton hallituksessa sekä maksuvaliokunnassa.

Niemi on aiemmin toiminut liikkeenjohdon konsulttina (Konsulttitoimisto Seppo Hoffren, 2009-2014) erityisosaamisenaan sähköinen markkinointi ja liiketoiminta. Toimessa Niemi on kouluttanut noin kahtatuhatta pk-sektorin yritysjohtajaa sekä konsultoinut yli kolmea sataa yritystä. 

Vuodesta 2019 Niemi on toiminut digitaalisen kaupan konsulttina ja kouluttajana. Parhaillaan Niemi toimii mm. Business Finlandin Experience Commerce -ohjelmassa ecosystem partnerina tukien kotimaisen digitaalisen kaupan toimialan kehitystä ja sen kärkiyritysten kasvua ja kansainvälistymistä. 

Niemi valmentaa myös jatkuvasti yksittäisiä yrityksiä sekä aloittamaan että kansainvälistämään digitaalisen kaupan liiketoimintojaan. Hän on myös aktiivinen omistaja yrityksissä Levykauppa Äx, VIPstore sekä Greasy Fingers (Dick Johnson).

Ilmoittaudu koulutukseen

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Palaa takaisin