Myynnin osaamisella lisää kauppoja; osa I Ideamyynti

Myyntiseminaari

MYYNNIN OSAAMISELLA LISÄÄ KAUPPOJA, OSA I Ideamyynti
Perjantaina 27.8.2021 klo 8.30–15.30
HELSINKIFINNKINO TENNISPALATSI , ISENSE SALI, SALOMONKATU 15, 00100 Helsinki

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy järjestää nyt  ajankohtaisen  myyntikoulutuksen Helsingissä. Päivän teemana on Ideamyynti – miten myyn Ideaa? 

Kouluttajana on yksi maailman johtavista myyntivalmentajista Kenneth Österberg. Tämä on myös Kenneth Österbergin “jäähyväisseminaari” eli Kennen ura myyntivalmentajana huipentuu 27.8. Helsingissä. Päivän teemana on vielä kerran  nähdä ja kuulla Kenneth livenä.

Ota myyntityöhön uudet menetelmät ja välineet nyt hyötykäyttöön. Tee henkilöstöstäsi huippumyyjiä tai jalosta omaa myyntiesiintymistäsi. Koulutuspäivästä saat konkreettista hyötyä myyntityöhön. Koulutus antaa heti käyttöön keinoja sekä varmuutta asiakasrajapinnan hallintaan ja kaupan tekemiseen sekä myynnin lisäämiseen yrityksissä. Nyt on oikea hetki ottaa oma markkinaosuutesi tehokkaalla myyntiosaamisella!

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille yrityksen työntekijöille ja yrittäjille, jotka ovat asiakaspinnassa suoraan tai välillisesti. Koulutus sopii niin yrittäjille, ammattimyyntimiehille, myymälämyyjille kuin asiakaspalveluunkin.

Kouluttajat

Kouluttajana toimii Tulevaisuuden Kasvupolkujen partneri, Kenneth Österberg, jolla on yli 30 vuoden kokemus käytännön myyntityöstä ja myyntivalmennuksista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tule hakemaan vinkkejä ja virikkeitä, joita on testattu ja sovellettu menestyksellisesti ennen tätä tilaisuutta jo yli 35 000 myyntimiehessä pohjoismaissa.

Hinta

445 eur/hlö + alv 24 % Sisältää materiaalin ja tarjoilun.
PPY:n jäsenille 395 € + alv 24%.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) 2 hlöä tai enemmän 395 eur/hlö + alv 24 %. Kysy myös pakettitarjousta!

Ilmoittaudu mukaan

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Palaa takaisin