Kannattavan kasvun johtaminen – Keskeneräisyyden taidetta.

KIRJAN UUDISTETTU PAINOS!

Käytännön käsikirja

Lukija / teoksen käyttäjä voi kirjan avulla asemoida itsensä olevaan kasvun vaiheeseen ja tunnistaa ko. vaiheen tekijöitä ja haasteita sekä kasvun lasikattoja, jotka kuntoon laittamalla saadaan kasvu etenemään. Käytännön pääsääntö on, että yrittäjä itse ei tunnista kasvun esteitä, ellei niitä saada esille ”hoksauttamalla”. Käsikirja toimii apuvälineenä yhdessä valmennusyrityksen sekä sen kasvuvalmentajien kanssa.

 

Tutkittua tietoa

Tutkimuksen ovat suorittaneet ja Porrasmallin kehittäneet yhteistyössä Delfoi-expertti YTT Yrjö Myllylä, mm. EU:n parhaimman alueellisen ennakointikäytännön kehittämisessä mukana ollut tieteellisenä neuvonantajana tutkimusjohtaja HTT Jari Kaivo-oja, Tulevaisuuden tutkimuskeskus. Kirjan graafinen suunnittelu ja taitto KTM Ossi Luoma / M&MC.

Pandemia ja sen vaikutukset

Pandemian vaikutukset on testattu. Kasvun portaat toimivat myös pandemian oloissa ja sen jälkeen. Erityisesti digitalisaation vaikutus on suuri ja se tulee ottaa huomioon yritystoiminnan alusta asti. Alustatalouden merkitys kasvaa, omistajuuden merkitys laskee. Verifiointikierroksen 2021 perusteella tärkeimmät kriittiset kasvutekijät ovat johtaminen, asiakashankinta, myynti sekä strategia ja tavoitteet. Vuoteen 2027 mennessä lisäksi nousevat ihmiset ja henkilöstö, toimintatavat ja innovaatiot sekä arvot, visio ja missio sekä vuorovaikutus ja luottamus.
”Digitalisaatio etenee ja vaikuttaa kriittisiin kasvutekijöihin ensimmäisestä kasvun portaasta lähtien.” ( Ote verifiointikierroksen tiivistelmästä )

Kirjan hinta on 98 e (sis alv 10%)

Pääset tilaamaan kirjan alla olevalla lomakkeella

Tilaan kirjan: Kannatavan kasvun johtaminen - Keskeneräisyyden taidetta - vol2

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.