Tom Sundell

Käytännön johtamiskokemukseni olen hankkinut teknologia-alan kasvuyrityksistä niiden kasvun ja kansainvälistymisen eri vaiheista. Vaikka kasvuhakuisten pk-yritysten tilanteissa on paljon yhtäläisyyksiä, on niissä myös eroja. Kun tutustun uuteen valmennettavaan yritykseen, haluan aivan aluksi aidosti ymmärtää sekä yrityksen liiketoiminnan nykytilan että yrittäjien tavoitteet. Vain näin voin varmistua, että panostamme oikeisiin ja vaikuttaviin toimenpiteisiin.

Tärkeintä minulle on saavuttaa pysyviä ja merkityksellisiä kehitysaskelia yrityksen liiketoiminnassa. Käytännössä tämä vaatii suuren määrän avointa ja rehellistä ajatusten vaihtoa valmentajan ja yrityksen johdon välillä. Tarkastelen ja valmennan mielelläni niin strategisella kuin detaljitasollakin. Kumpaakin tarvitaan. Vahvinta kokemukseni on strategiassa, johtamisen kehittämisessä, tuotteistuksessa ja taloudessa. Suhtaudun kasvuun ja kehittymiseen intohimoisesti ja haluan jakaa sitä valmennuksessani. Eniten tyydytystä koen, kun huomaan, mitä kehitysaskelia yritys ja yrittäjät ovat ottaneet valmennuksen aikana ja voin luottaa siihen, että kehitys jatkuu.

Valmennustyö on myös jatkuvaa oppimista. Valmentajana en ole koskaan valmis. Pyrin jatkuvasti kehittämään omaa osaamistani. Tosiasia on myös se, että opin uutta ja uusia näkökulmia jokaisen asiakkaan kautta.

Vapaa-ajan haluan viettää perheeni kanssa ja mielellään merellä tai tunturissa.

 

Palaa takaisin