Eero Peurala

Kun yrityksen arvolupaus on uniikki ja viesti on kristallinkirkas, luo se vankan pohjan kaikelle markkinoinnin toteuttamiselle, viestinnälle ja myynnille. Minulla on yli 30 vuoden kokemus BtoB- ja BtoC-yritysten markkinointiviestinnän strategisesta suunnittelusta. Suunnittelutyöni perustuu aina huolelliseen taustatyöhön ja tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Lopputuloksena on kilpailijoista erottuvaa, asiakaskeskeistä, pitkäjänteistä ja kustannustehokasta sekä myyntiä tukevaa tekemistä.

Omat vahvuuteni ja osaamisen alueeni:

  • Uusien liiketoimintamallien konseptointi; selkeä ja johdonmukainen tapa esitellä yritys kiinnostavalla ja inspiroivalla tavalla
  • Yrityksen kilpailukyvyn kehittäminen ja luominen
  • Myynnin ja asiakashankinnan kehittäminen ja tehostaminen
  • Brändi-ilmeen ja yritysidentiteetin kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus logoista kattaviin Brand Bookeihin
  • Modernin markkinoinnin suunnittelu digitaalisista ratkaisuista ja myynnin integrointiin

 

Kasvuvalmentajana olen luova, innovatiivinen ja hyvin päämäärätietoinen. Hallitsen laajoja kokonaisuuksia ja teen mielelläni teamityötä muiden valmenjien kanssa – asiakkaan parhaaksi. Yrittäjän ja yrityksen liiketoiminnan kehittäminen ja auttaminen on lähellä sydäntäni.

Koulutan mielelläni nuoria ja aikuisia – olen myös ollut jalkapallovalmentaja sekä joukkueenjohtaja 18 vuotta. Vapaa-aikana harrastan padelia, pyöräilyä, piirtämistä, musiikkia, lukemista, Espanjan matkailua ja jalkapalloa (nyt katsomosta käsin).

Ole yhteyksissä, kerron mielelläni lisää. Sovitaan tapaaminen joko kasvokkain tai etänä. Vamos!

 

 

Palaa takaisin