Annukka Lantto

Olen yrittäjä ja hallitusammattilainen. Minulla on kahdenkymmenen vuoden kokemus yritysjohtamisesta ja yritysten ja organisaatioiden hallitustyöstä. Toimin tällä hetkellä mm. henkilöstöravintolayritys Antell-konsernin ja rakentamisen ja talotekniikka-alan yrityksen Vexatec Oy:n hallituksessa ja ODL Säätiön hallintoneuvostossa. Kokemusta on myös pienempien yritysten asiantuntija- ja hallitusrooleista. Organisaatiot, joissa olen työskennelleet ovat olleet liikevaihdoltaan 100 te – 55 milj euroa, henkilöstöä näissä organisaatioissa on ollut alle viidestä aina 500 henkilöön. Erityisesti perheyritysten ja omistajayrittäjävetoisten yritysten sielunmaisema on minulle tuttu. Pk-yritysten kasvun ja kehityksen tukeminen on todella mielenkiintoista ja palkitsevaa!

Johtamisjärjestelmät, ihmisten johtaminen, kaupallinen kehittäminen ja viestintä sekä ammattimainen talouden johtaminen ovat minulle luontaisimpia ja vahvimpia osa-alueita yritysten arjessa. Nämä asiat ovat samoja, vaikka toimialat vaihtuvat. Työkavereilta ja asiakkailta olen saanut positiivista palautetta siitä, että uuteen toimialaan ja uusiin asioihin perehtyminen tapahtuu minulta nopeasti.

Olen avoin, innostuva ja innostava, tykkään haasteista. Ajattelen, että samalla kun töissä ratkotaan isoja asioita ja ongelmia, voi työn tekeminen olla myös hauskaa ja palkitsevaa. Voimaannun toisista ihmisistä ja haluan itse olla muille innostava peili. Meistä kukaan ei ole yksin mitään!

Vapaa-ajallani vietän aikaa perheen ja ystävien kanssa, mökkeilen Rukalla lasketellen ja pyöräillen. Viime vuosina myös opiskelu on ollut eräänlainen harrastus. Valmistun syksyllä liikunta- ja urheilulääketieteen maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta, minulla on laaja sivuaine ravitsemustieteestä ja urheiluravitsemuksesta. Teen työkseni nykyään myös ravintovalmennusta. Ruuanlaitto ja uusien reseptien kokeilu on minulle rakas harrastus.

Lisätietoja taustastani löytyy esimerkiksi Linkedin profiilistani

https://www.linkedin.com/in/annukkalantto

Voit myös rohkeasti olla minuun suoraan yhteydessä niin keskustellaan kuinka voisin olla avuksi!

 

Palaa takaisin