Lämpimästi tervetuloa Kasvupolut Tampere Oy:n ensimmäiseen maksuttomaan aamiaistilaisuuteen 1.10. klo 8.30 teemasta Kasvun johtaminen – mitä johtajalta vaaditaan yrityksen kasvun tueksi?

Johtajan tehtävä on johtaa sekä toimintaa että tulevaisuutta. Arjen päivittäisen työn lisäksi tarvitaan omistajien ja ydintiimin yhteistä visiota ja strategista suunnittelua kasvun aikaansaamiseksi. Aamupäivän aikana käsittelemme sitä, miten omassa työssä yhdistetään arki ja tulevaisuus, työn teko ja sen suunnittelu sekä sitä, miten systemaattinen kehitystyö auttaa yrityksen kehittymistä ja kasvua.

Ohjelma

8:15 Aamupalaa tarjolla

8:30 Yritysten kasvun kaava – systemaattinen työ vakaaseen ja kestävään yritystoimintaan – Johanna Kiviranta, Kasvupolut Tampere Oy aluejohtaja & Antti Karjula, Tulevaisuuden Kasvupolut Oy toimitusjohtaja

8:45 Kasvupolut 10 vuotta – tarinoita yrityskasvusta matkan varrelta – Jyrki Niinikoski, Kasvupolkujen hallituksen jäsen

9:00 Kasvun johtaminen: johda sekä tulevaisuutta että tekemistä – Risto Harisalo, hallintotieteen emeritusprofessori, Tampereen yliopisto

9:45 Kysymyksiä ja keskustelua

10:00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus järjestetään 1.10. klo 8.15-10.00 Technopolis Yliopistonrinteellä, Kalevantie 2, Yliopistonrinne 3-4, 33100 Tampere. 

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE TAPAHTUMASTA!

 

 

 

Risto Harisalo on hallintotieteen emeritusprofessori Tampereen yliopistosta. Hänen keskeisiä mielenkiinnon kohteitaan työ- ja tutkijauransa aikana ovat yrittäjyyden ja organisaatioiden kehittäminen.

 

 

Elega-keittiöiden hallituksen puheenjohtaja ja entinen pitkäaikainen toimitusjohtaja Jyrki Niinikoski on toiminut Tulevaisuuden Kasvupolkujen hallituksessa yhtiön nykymuotoisesta perustamisesta lähtien – jo 10 vuoden ajan. Omakohtaisen yrittäjäkokemuksen lisäksi hän on työskennellyt useiden asiakkaidemme kanssa kasvun aikaansaamiseksi.