Svapa Oy

SVAPA OY HAKEE NYT KAHTA (2) RAKENNESUUNNITTELIJAA

SVAPA OY – suunnittelu ja valvontapalvelu, on raahelainen vuonna 1989 perustettu rakennusalan konsultointi ja suunnittelutoimisto. Toimialaamme ovat arkkitehti- ja rakennesuunnittelu, rakennuttajapalvelut, työmaavalvonta, kuntoarviot sekä muut rakentamiseen liittyvät palvelut. Toimimme sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, uudis- ja korjausrakentamisen hankkeissa.
Vahvuuksiamme ovat laaja asiantuntemus ja kokemus rakentamisesta, osaava henkilöstö, pohjoisen ja paikallisten olosuhteiden tuntemus sekä monipuoliset referenssit.

TYÖTEHTÄVÄ
Vastuusi on rakenne- ja korjaussuunnitelmien laatiminen, mutta hakijan kokemuksesta riippuen tehtäviin voi kuulua myös valvontaa sekä eri työmaaprojektien johtamista.

TYÖTEHTÄVÄN VAATIMUKSET
Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusinsinöörin koulutus sekä riittävä (4+2 v) suunnittelukokemus vaativien kohteiden suunnittelua varten. Hallitset nykyaikaiset suunnitteluohjelmat ja haluat tehdä työsi omatoimisesti, huolellisesti ja vastuullisesti.

TARJOAMME SINULLE
Vakituisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn nuorekkaassa joukossamme, ajanmukaiset välineet ja ohjelmistot sekä kilpailukykyisen palkan. Avustamme myös asunnon saamisessa, mikäli muutat Raaheen. Oulusta pääsee kulkemaan töihin edullisesti myös kimppakyydeillä.

MEILLÄ VIIHDYT JA MENESTYT
Jos olet positiivinen, vastuuntuntoinen, omatoiminen ja joukkuepelaaja

YHTEENVETO
Työtehtävä: Rakennesuunnittelija
Toimipaikka: Raahe
Palkkaus: Kiinteä kuukausipalkka
Työsuhde: Vakituinen ja kokopäivätyö

LISÄTIETOA SINULLE ANTAA
Tutustu Svapa Oy:n toimintaan verkkosivuillamme www.svapa.fi ja kysy lisätietoja myös puhelimitse tai sähköpostilla:
toimitusjohtaja Paavo Koskela p. 050 529 0012, paavo.koskela@svapa.fi

HAKEMINEN
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostilla 8.3.2020 mennessä: paavo.koskela@svapa.fi. Kirjoita viestikenttään aiheeksi: ”HAKEMUS RAKENNESUUNNITTELIJAKSI”

Palaa takaisin

Hae avointa työpaikkaa

  • Pudota tiedostot tähän tai
    (Cv, Cover letter, kuva, jne.)