Kasvupolut kasvaa – uudet alueyhtiöt Tampereella ja Turussa

Hienoja uutisia Kasvupoluilta! Haluamme toimia alueellisesti lähellä asiakkaitamme, ja kasvavan kysynnän perässä olemmekin avanneet uudet alueyhtiöt kattamaan Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen maakunnat.  Uusina aluejohtajina ovat aloittaneet Johanna Kiviranta (Tampere) ja Timo Risku (Turku).

“Mikä itseäni ihastuttaa Kasvupoluissa on se, että mennään oikeasti yrittäjän kanssa tekemään kädet savessa – mutta ei yrittäjän puolesta. Vain yhdessä tekemällä tämä onnistuu. Yhdessä tekeminen mahdollistaa yhdessä onnistumisen ja kannattavan kasvun pitkällä aikajänteellä. Loistava meininki!” Timo kiteyttää omia tuntojaan alueyhtiön perustamisesta.

Uusien alueyhtiöiden myötä pystymme palvelemaan sekä nykyisiä että uusia asiakkaitamme paikallisesti myös näillä alueilla. Lisäksi ne tuovat meille uusia kasvuvalmentajia, jotka omine taustoineen ja kokemuksineen vahvistavat entisestään asiantuntijuuttamme yritystoiminnan eri saroilla. Nykyään meitä on jo lähemmäs 30 yrityselämän rautaista asiantuntijaa ja uskallamme väittää, että harva ongelma tai haaste yritystoiminnassa on sellainen, että emme siihen olisi koskaan törmänneet tai aiheesta asiakasta sparranneet.

Johanna Tampereelta toteaa: “Loistavaa Kasvupoluissa on iso verkosto, kokenut asiantuntijajoukko, joka liikkuu tarvittaessa ympäri Suomen sinne, missä omaa syväosaamista kulloinkin tarvitaan. Asiakkaan toiveiden mukaisesti toimimme livenä, etänä tai sekä että. Kasvupolkujen valmentajat toimivat lähes aina työparina, joten asiakas hyötyy, kun useammat silmät, korvat ja aivot ovat tuottamassa asiakkaalle lisäarvoa ja hoksauttamassa asioita, jotka ulkopuolinen näkee helpommin.”

Kenties itse toimit näillä alueilla ja haluaisit sparrata tiimimme kanssa toimintanne kehittämisestä? Soita, laita viestiä, jätä savumerkkejä verkkosivujemme kautta – haluamme kuulla sinusta! Tai kenties tunnet näiltä alueilta yrittäjiä, jotka eivät vielä meitä tunne, mutta joiden kasvuvauhtiin voisi osaamisemme tuoda lisää polttoainetta? Vinkkaa meille hänestä tai hänelle meistä!

“Parasta tässä työssä on se, että pääsee tapaamaan erilaisia ihmisiä monilta eri toimialoilta. Kasvupoluista innostuin itse siksi, että toimimme toimialariippumattomasti – asiakkaitamme löytyy aina rakennusalalta ohjelmistoihin, raskasteollisuudesta palvelualoihin. Pystymme auttamaan niin vasta toimintansa aloittaneita pienyrityksiä kuin jo pitkään alallaan toimineita seuraavaa kasvuloikkaa hakevia toimijoitakin. Tässä työssä saa myös itse oppia joka päivä jotakin ja päästä osaksi mahtavia kasvutarinoita”, kuvailee Johanna syitään Kasvupolut Tampereen vetäjäksi lähtemisestä.

Mistä meidät saa kiinni?

Kasvupolut Tampere Oy
Johanna Kiviranta
aluejohtaja, kasvuvalmentaja
044 060 1292
johanna.kiviranta@kasvupolut.fi

Kasvupolut Turku Oy
Timo Risku
aluejohtaja, kasvuvalmentaja
044 514 7476
timo.risku@kasvupolut.fi

Ota meihin yhteyttä

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 5.
   (hyväksytyt formaatit: jpg, gif, png, pdf)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

   

   

  Palaa takaisin