Lämpöpartio Oy

Meillä Lämpöpartiolla haluamme aina pitää yllä hyvää tekemisen meininkiä ja se myös näkyy. Nyt porukan ja yrityksen kasvaminen on johtanut tarpeeseen saada toimitusjohtajallemme Vesalle niin sanottu oikea käsi, eli TALOUS- JA HALLINTOJOHTAJA.

Talous- ja hallintojohtajaksi hakevalta edellytämme mielellään KTM-tutkintoa tai vastaavaa korkeakoulututkintoa. Tietenkään pelkkä tutkinto ei vielä valintaa ratkaise, vaan sinulta pitäisi löytyä myös hyvä paineensietokyky ja taitoa nopeisiin ja itsenäisiin päätöksiin. Aiemmat näytöt talousjohtajan työstä luetaan myös eduksi. Ehkä kruunujenkin kanssa pelaaminen onnistuu eurojen lisäksi? Arvostamme erittäin paljon myös englannin ja ruotsin kielitaitoasi.

Työssäsi Lämpöpartiolla vastaat sekä omakoti- että taloyhtiöpuolen talouden organisoimisesta, johtamisesta ja kehittämisestä. Voit työskennellä joko Kokkolan, Oulun tai Vantaan toimistoltamme käsin. Myöskin töiden aloitusajankohta on sovittavissa.

Lisätiedot ja muut kysymykset suoraan toimitusjohtajallemme Vesa Malmbergille p. 040 9600 604.

>>Lue lisää Lämpöpartion nettisivuilta ja lähetä hakemuksesi 30.6.2020 mennessä. 

Mikäs se Lämpöpartio sitten on?

Lämpöpartio on energiaremontteja tekevä yritys. Toimipisteitämme on tällä hetkellä kuudessatoista kaupungissa Suomessa sekä Ruotsissa. Näillä paikkakunnilla toimii jo lähes 100 paikallista Lämpöpartiolaista. Me uskomme, että energiaremontti maksaa itsensä takaisin paitsi rahana, myös tuleville sukupolville kestävämpänä ja puhtaampana ratkaisuna. Lämpöpartiolla haluammekin olla omalta osaltamme auttamassa ihmisiä rakentamaan energiatehokkaampi maailma.

Palaa takaisin

Hae avointa työpaikkaa

  • Pudota tiedostot tähän tai
    (Cv, Cover letter, kuva, jne.)