Kasvupolut Oy hakee kehityspäällikköä

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy:n toiminnan tarkoitus on kasvuhakuisten pk -yritysten myynnin, tuottavuuden ja kilpailukyvyn parantaminen. Asiakkaidemme onnistuminen on tärkein arvomme.

Kasvupolut -konsernilla on alueyhtiöt Vantaalla ja Oulussa ja toimipaikat lisäksi Jyväskylässä ja Seinäjoella. Toimintaa on myös Ruotsissa. 

Emoyhtiömme tukee alueyhtiöitä vastaamalla prosessiemme ja järjestelmiemme toimivuudesta ja niiden jatkuvasta kehittämisestä Myös valmentajiemme työkalut, tuotekehitys ja koulutus kuuluvat emoyhtiön vastuulle.

Olemme tällä hetkellä voimakkaan kasvun ja laajentumisen vaiheessa, minkä takia etsimme nyt joukkoomme

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Roolisi konsernimme kasvussa on keskeinen. Osallistut prosessien ja niitä tukevien järjestelmien jatkuvaan kehittämiseen ja vastaat niiden jalkautuksesta. Vastuullasi on mm. oman toimintamme ja asiakastyytyväisyyden mittaaminen sekä tämän tiedon hyödyntäminen asiakkaidemme parhaaksi. Tarkka lopullinen tehtävänkuvasi määräytyy osaamisesi ja mielenkiinnon kohteittesi mukaan.

Olet aidosti kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä ja hallitset sen peruskäsitteet ja lainalaisuudet. Näet modernin teknologian ja tietojärjestelmien hyödyntämisen mahdollisuudet liiketoiminnassa. Olet luonnollisesti asiakaslähtöinen ja aidosti kiinnostunut asiakkaidemme onnistumisesta. Tämä kaikki luo hyvän pohjan niin työssä onnistumiselle kuin myös siinä viihtymiselle ja uuden oppimiselle.

Tarjoamme mm:

  • monipuolisen ja kehittyvän työnkuvan
  • näköalapaikan maamme PK-yritysten tilanteeseen ja kehitystarpeisiin
  • merkityksellisen työn maamme PK-yritysten eteen
  • mahdollisuuden itsenäiseen, vaan ei yksinäiseen työntekoon

Sinulla on kaupallinen yliopistotutkinto ja mahdollisesti jo muutaman vuoden soveltuva työkokemus. Työpisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla/Vantaalla.

Heräsikö kiinnostus? Hae tehtävää viimeistään 10.5.2021 mennessä oheisella hakulomakkeella. Älä arkaile hakemuksesi lähettämistä, käsittelemme niitä jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Tom Sundell sähköpostitse tom.sundell (at) kasvupolut.fi tai puhelimitse p 050 534 6562 ke 28.04 klo 15:00-17:00, pe 30.05 klo 9:00-11:00 ja to 6.05 klo 11:00-13:00.

 

Palaa takaisin

Hae avointa työpaikkaa

  • Pudota tiedostot tähän tai
    (Cv, Cover letter, kuva, jne.)