Haemme kasvuvalmentajaa Seinäjoelle – haku 15.4. mennessä

Tule kasvuvalmentajaksi Seinäjoelle!

Valmennamme johtamaan liiketoimintaa

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy on johtava pk-yritysten valmennusyhtiö Suomessa. Toimintamme tarkoitus on kasvuhakuisten pk-yritysten myynnin, tuottavuuden ja kilpailukyvyn parantaminen.  Kasvupoluilla on alueyhtiöt Vantaalla ja Oulussa, toimipiste Jyväskylässä sekä toimintaa myös Ruotsissa. Pääkonttorimme on Kempeleessä.

Toimintamme perustuu asiakasyrityksen tilanteen analyysiin Kasvupaja-prosessin avulla. Yrityksen yksilöllinen Kasvuohjelma määritellään Kasvupajan tulosten perusteella yhdessä asiakasyrityksen kanssa. Kasvuohjelma on tavoitteellinen kokonaisuus, jolla on aina numeeriset ja toiminnalliset mittarit. Tulevaisuuden Kasvupolut Oy tarjoaa myös yksittäisiä palvelukokonaisuuksia, kuten myyntivalmennuksia tai johtoryhmätyöskentelyn kehittämistä. Täsmävalmennukset voivat keskittyä myös jonkin selkeän kokonaisuuden kehittämiseen, kuten viennin käynnistämiseen tai sukupolvenvaihdokseen.

Valmennamme yritysten johtoryhmissä ja hallituksissa, tai olemme mukana operatiivisissa prosesseissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Asiakkuudessa tehdään työtä tyypillisesti parina ja tarvittaessa resurssoidaan muuta Kasvupolkujen asiantuntijaverkostoa asiakasyrityksen parhaaksi. Tärkein arvomme on asiakkaidemme onnistuminen.

Olemme tällä hetkellä voimakkaan kasvun vaiheessa ja laajennamme toimintaamme pohjalaisiin yrittäjyysmaakuntiin.

Haemme Seinäjoen alueelle

KASVUVALMENTAJAA, jolla on

  • vahva liiketoimintakokemus ja -osaaminen (vähintään 10 vuotta)
  • mielellään korkeakoulututkinto kaupalliselta tai tekniseltä alalta (esim. DI tai KTM)
  • kyky innostaa, rohkaista ja muodostaa luottamuksellinen suhde yrittäjiin
  • kyky ja into tehdä valmennuksen lisäksi asiakashankintaa ja myyntityötä
  • halu ja mahdollisuus tehdä työtä yrittäjämäisesti.

Kasvupolut tarjoaa innovatiivisen ja toimialaa uudistavan työyhteisön, innostavan, monipuolisen tehtäväkuvan, kilpailukykyisen ansaintamallin sekä loistavan mahdollisuuden kehittyä uralla ja valmentajana.

Hakemukset 15.4.2021 mennessä: sari.kujala@kasvupolut.fi tai kasvupolut.fi/tyopaikat/

Tiedustelut: aluejohtaja Sari Kujala arkipäivisin p. 040 350 9953 sekä varatoimitusjohtaja Tom Sundell ke 31.3. klo 8-10, to 8.4. klo 15-17 tai ma 12.4. klo 11-13 p. 050 534 6562.

Palaa takaisin

Hae avointa työpaikkaa

  • Pudota tiedostot tähän tai
    (Cv, Cover letter, kuva, jne.)