Elsa Penttilä

Olen monipuolinen ammattilainen, jonka erityisosaamista on digimarkkinointi ja visuaalinen viestintä. Taustani terveydenhuollossa on kuitenkin antanut minulle ainutlaatuista ymmärrystä asiakaslähtöisyyteen, läsnäolemiseen ja kuuntelun taitoon. Kätilönä ja sairaanhoitajana olen oppinut luomaan turvallisia ja merkityksellisiä kohtaamisia: taitoja, joita hyödynnän nyt myös digitaalisessa maailmassa.

Verkkokauppa- ja digimarkkinointikoulutus on vahvistanut osaamistani digitaalisessa liiketoiminnassa, erityisesti verkkokauppojen kehittämisessä. Visuaalisen viestinnän ja digimarkkoinnin koulutus sekä jatkuva itseni kehittäminen ovat antaneet arvokkaita taitoja graafiseen suunnitteluun, digimarkkinointiin ja monikanavaiseen sisällöntuotantoon. Olen lisäksi ammattivalokuvaaja, jolta taittuvat myös videot. Erityisosaamistani on laadukkaiden verkkokurssien tuottaminen. Yrittäjän ammattitutkinto, valokuvaajana toimiminen ja Startup-yrityksen perustaminen ovat vahvistaneet liiketaloudellista osaamistani.

Olen syventänyt osaamistani myös sosiaali- ja terveysalan digitalisaation kehittämiseen, mikä antaa minulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda inhimillisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä yritysten kasvun tueksi. Digitalisaation tavoitteena on palvella asiakkaita paremmin, ja minulla on halu toimia sillanrakentajana teknologian ja ihmisten välillä.

Toimin Tulevaisuuden Kasvupoluilla markkinointikoordinaattorina. Tavoitteeni on hyödyntää monipuolista osaamistani auttaakseni yrityksiä menestymään ja vahvistamaan omaa digitaalista läsnäoloaan.

Vahvuudet ja intohimoalueet:

Henkilöstön kehittäminen – henkilöstön johtaminen ja kehittäminen
  • työhyvinvointi
Markkinointi & tuotteistus kehittäminen:
  • yrityksen arvolupaus ja erottuminen kilpailijoista
  • konseptointi ja yritysidentiteetti (graafinen suunnittelu, nettisivut)
  • tuotteistaminen ja palvelujen digitalisointi
  • markkinointisuunnitelma ja vuosikello
  • sisältömarkkinointi ja sen hyödyntäminen myynnille

Lisäksi erityisvahvuuksiani on visuaalinen viestintä ja sen hyödyntäminen markkinoinnissa, valo- ja videokuvaus, digimarkkinointi, monikanavainen sisällöntuotanto, verkkokurssit, verkkokaupat ja nettisivuosaaminen (WordPress) sekä sotealan digitaalisten palveluiden kehittäminen.

Olen helposti lähestyttävä ja suhtaudun muihin ihmisiin lempeällä uteliaisuudella. Teen töitä vakavasti, mutta pilke silmäkulmassa. 🙂

Kielitaito: suomi, englanti, saksa

Osaamisalat: Sote, digimarkkinointi, valokuvaus, videotuotanto, verkkokurssit, verkkokaupat

Ohjelmaosaaminen:

Meta Business Suite, Lightroom, Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro, WordPress (myös WooCommerce & LearnDash), Google Analytics 4, ChatGPT, Canva, Creamailer, Google Ads, Google Apps, Ms Office Suite

 

Palaa takaisin