Reisjärven Vesi ja Lämpö Oy etsii osaavaa aluemyyntipäällikköä Etelä-Suomeen

PAIKKOJA AVOINNA:
Reisjärven Vesi ja Lämpö Oy etsii osaavaa aluemyyntipäällikköä

Reisjärven Vesi ja Lämpö on kotimainen lähes 40 vuotta yhtäjaksoisesti toiminut yritys, joka on erikoistunut kiinteistöjen ilmanvaihdon saneerauksiin ja parantamiseen. Laajennamme toimintaamme ja haemme uutta merkittävää myynnin kasvua uuden omakotitaloille suunnatun ilmanvaihtoinnovaation avulla.

Pääasiakaskohderyhmät ovat vanhat painovoimalla toimivat omakotitalot.

Miksi uusi innovaatio? Koska asumisolosuhteet ja elintavat ovat muuttuneet valtavasti muutamassa kymmenessä vuodessa. On hyvin todennäköistä, ettei alkuperäinen painovoimainen ilmanvaihto enää ole riittävä, kun talojen perusparannusten yhteydessä tehtävät muutokset heikentävät painovoimalla toimivien kotien luontaista ilmanvaihtoa.

Etsimme nyt Etelä-Suomeen kovalla asenteella varustettua

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

jonka tehtävänä on tehdä aktiivista myyntiä ja asiakashankintaa, ouluttaa uusia myyjiä sekä kehittää yrityksen myynnin ja asiakashankinnan proseseja. Olet yksi yrityksen avainpelaajista!

EDELLYTÄMME aktiivisen kenttämyynnin kokemusta ja myyntiprosessien hallintaa. Omaat positiivisen asenteen sekä asiakaspalvelulähtöisen luonteen. Olet omatoiminen ja kykenet itse ohjautuvaan työskentelyyn. Toivomme myös, että olet tavoitteellinen tiimipelaaja joka ymmärtää systemaatiisen työskentelyn hyödyt ja arvon päivittäisessä tekemisessä. Toivomme myös, että sinulla olisi kokemusta myynnin esimiestyöstä ja myyjien rekrytoinnista.

TARJOAMME sinulle laadukkaan perehdyttämisen tulevaan tehtävään sekä aktiivisen myynnin koulutuksen. Esimiehesi toimii sinun henkisenä tukenasi ja tukee sinua aktiivisesti käytännön tekemisessä. Tarjoamme dynaamisen ja kasvuhakuisen työyhteisön, jonka keskeinen arvo on tuottaa asiakkaillemme arvoa ja pitää kiinni asiakaslupauksistamme.

Saat myydä ja markkinoida toimia-alan huippuratkaisua ja palvelua, jolla on valtaisat markkinat ja myös luontaista kysyntää. Ratkaisumme tuottavat kaikissa olosuhteissa asiakkaille merkittävää taloudellista ja terveydellistä hyötyä sekä parantaa oleellisesti kiinteistöjen sisäilman laatua.

Palkkaus pohjautuu kiinteään pohjapalkkaan sekä tulossidonnaiseen kannustinjärjestelmään.

LÄHETÄ HAKEMUS ja CV 8.11.2016 mennessä. Perustele miksi haluat tehdä tätä työtä ja osoita meille omat vahvuutesi. Sähköiset hakemukset osoitteeseen jani.kanerva@kasvupolut.fi, puh. 040-643 35 22

Tiedustelut työnantaja yrityksestä tai työtehtävästä:
Torsti Parkkila Puh: 044 994 4051. Sähköposti: posti@reisjarvenvesijalampo.fi
http://www.reisjarvenvesijalampo.fi

Kategoria(t): Ajankohtaista, Avoimet työpaikat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.