Myyntikoulutukset

Myyntikoulutuksia nyt varattavissa. Varmista paikkasi heti!

Viimeisen kolmen vuoden aikana jo yli 4000 asiakasta on osallistunut myyntikoulutuksiimme, ja yli yhdeksän kymmenestä osallistujasta on antanut koulutuksesta täyden arvosanan. Myyntikoulutus auttaa pistämään myyntipyörät pyörimään ja tekee myynnistä mielenkiintoista.

Kenelle myyntikoulutukset on tarkoitettu?

Kasvupolkujen myyntikoulutukset soveltuvat kaikille myynnistä kiinnostuneille ja ne ovat helppo tapa päästä tutustumaan palveluihimme ja organisaatioomme edullisesti – ilman sitoutumispakkoa. Koulutus on tarkoitettu erityisesti yrityksen työntekijöille ja yrittäjille, jotka ovat asiakaspinnassa suoraan tai välillisesti. Koulutukseen voi osallistua useampia henkilöitä samasta organisaatiosta.

Koulutukseen osallistumalla pääset myös kätevästi verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Parhaimmillaan paikalla on 110 ihmistä ja edustettuna voi olla jopa 40-50 eri organisaatiota. Seminaarimme toimii siis oivallisena asiakashankintatilaisuutena.

Mitä myyntikoulutuksissa opetetaan?

Kasvupolkujen myyntikoulutuskokonaisuuteen sisältyy kolme seminaaria. Nämä kolme seminaaria ovat:

  • I Aktiivinen myynti
  • II Myyntitekniikka
  • III Management

Myyntikoulutuksessa käymme läpi niitä myynnin tärkeimpiä perusasioita, joihin keskittyminen tuo aina parhaan mahdollisen tuloksen. Näitä perusasioita ovat mm.

  • Aktiivisen myynnin perusperiaatteet
  • Ostotarvekartoituksen tekeminen oikein vaihe vaiheelta
  • Toimenpiteet, joilla myyjä saa luottamuksen asiakkaan silmissä

Läpikäytävät asiat ovat yleispäteviä ja toimivat millä myynnin osa-alueella tahansa – olipa kyse sitten asiantuntijamyynnistä, kuluttajamyynnistä tai B2B-myynnistä.

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii Tulevaisuuden Kasvupolkujen partneri, Kenneth Österberg. Kennethillä on yli 30 vuoden kokemus käytännön myyntityöstä ja myyntivalmennuksista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tule hakemaan vinkkejä ja virikkeitä, joita on testattu ja sovellettu menestyksellisesti ennen tätä tilaisuutta jo yli 20 000 myyntimiehessä pohjoismaissa.

Kommentointi on suljettu.