Mika Perttunen Kasvupolkujen kasvuvalmentajaksi Kymenlaaksoon

Perttunen Mika

UUTTA KASVUA KYMENLAAKSON JA ETELÄ-KARJALAN YRITYKSILLE

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy on laajentamassa yritysten kehittämistoimintaa myös Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueelle. Alueen yritysten uudeksi kasvuvalmentajaksi on valittu Mika Perttunen (53) Kouvolasta. Mika on toiminut vuodet 2012-2017 Kotka-Hamina seudun Kehittämisyhtiö Cursorissa ja sitä ennen elinkeinokehittäjänä ja elinkeinojohtajana Kuusamossa yli kymmenen vuoden ajan.

Uuteen kasvuvalmentajan työhön Mika on tarttumassa innolla:
– Yritysten kehittämistyössä olleena tunnistan, että Kasvupolkujen tarjoamat kehittämispalvelut ovat juuri niitä, joita alueemme yritykset tarvitsevat. Mikan mukaan Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa on paljon potentiaalisia yrityksiä, joilla on mahdollisuus kasvaa ja kehittää liiketoimintaansa aina kansainvälisille markkinoille saakka.
– Kun vähän yhdessä “pöyhästään” ja haetaan kehittämiseen uudenlaista näkökulmaa, niin monessa yrityksessä kasvu lähtee käyntiin ja yhdessä saadaan aikaan vaikka mitä!

Tulevaisuuden Kasvupolkujen uusi toimisto sijaitsee Kouvolassa, osoitteessa Kauppalankatu 4, 45100 Kouvola. Mika Perttusen tavoittaa puhelimella numerosta p. 040 350 0352

Perttunen Mika

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.